Ge en gåva

Ge en gåva till Rotary Doctors viktiga hälso- och sjukvårdsinsatser. Genom att förbättra tillgången och kvalitén på hälso- och sjukvården så blir människor friskare och kan själva förbättra sina levnadsvillkor.

Det finns flera specifika ändamål att välja mellan eller du kan låta gåvan gå till där den bäst behövs just nu.

Som privatperson kommer du att kunna betala med swish eller kort. Om du representerar en Rotaryklubb eller en Inner Wheelklubb, klicka på företag då kan du också begära att få en avi med ett inbetalningskort skickat till dig som underlag för gåvan.

Om du undrar något går det bra att höra av dig till info@rotarydoctors.se.

Bli månadsgivare

Bli månadsgivare och stöd Rotary Doctors viktiga hälso- och sjukvårdsinsatser. Genom att förbättra tillgången och kvalitén på hälso- och sjukvården så blir människor friskare och kan själva förbättra sina levnadsvillkor.

Om du undrar något går det bra att höra av dig till info@rotarydoctors.se

Du kan få skattereduktion för gåvor till Rotary Doctors Sweden. Läs mer om skattereduktion här.

Jag vill bidra med

250 kr/månad

till {0}Ändra 

Välj ändamål

Personuppgifter

Organisationsuppgifter

Anonym

Betalsätt

När du klickar på "Bli månadsgivare" kommer du få upp ditt autogiromedgivande. Fyll i bankuppgifterna som saknas, kontrollera dina förifyllda uppgifter, godkänn villkoren och klicka på signera.

  • Bankgiro
  • BankID

Ange ditt telefonnummer och klicka på "Ge din gåva". Öppna Swish på din telefon för att bekräfta din betalning.

  • bankId

När du klickar på "Ge din gåva" kommer du skickas vidare till en ny sida där du anger dina uppgifter för Swish eller kort.

  • bankId
  • Visa
  • mastercard

Slutför transaktionen genom att klicka på "Betala". Vi kommer att skicka ett inbetalningskort hem till dig inom 10 dagar. Inbetalningsavin är godkänd som bokföringsunderlag.

Betala din avgift senast 14 dagar efter anmälningsdatum. Efter slutförd registrering kommer du få ett e-postmeddelande med betalningsinformation.

Vänligen kontrollera att du fyllt i rätt e-postadress.

Gratis medlemskap

Välj betalsätt på nästa sida
Jag vill bidra med {0} kr/månad till {1}

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med GDPR. Genom att klicka på "Ge din gåva""Bli månadsgivare" godkänner du att dina uppgifter behandlas enligt Rotary Doctors Integritetspolicy.

Betallösningen är en del av:

NGO|PRO®